TERMENI DE UTILIZARE

Prin accesarea site-ului www.romaniaban.com (denumit în continuare "site-ul web") și a site-urilor, serviciilor, aplicațiilor sau instrumentelor aferente, sunteți de acord cu următorii termeni, inclusiv cele disponibile prin hyperlink, care sunt proiectate pentru a vă asigura că toata lumea. Acești Termeni și condiții constituie un acord obligatoriu din punct de vedere juridic între dvs. și www.romaniaban.com. Acceptați acești Termeni și condiții, făcând clic pe butonul "Creați cont" atunci când înregistrați un cont al site-ului web și accesând în alt mod sau utilizând serviciile, aplicațiile și instrumentele www.romaniaban.com, inclusiv postarea unui anunț.

 

UTILIZAREA SITE-ULUI

Ca o condiție a utilizării de către dvs. a site-ului (inclusiv www.romaniaban.com și site-urile, serviciile, aplicațiile și instrumentele acestuia) sunteți de acord că nu veți:

 • încalcă orice lege;
 • post orice material amenințător, abuziv, defăimător, obscen sau indecent;
 • posta sau să comunice în alt mod orice material sau mesaj fals sau înșelător de orice fel;
 • încalcă orice drept terță parte;
 • distribui spam, scrisori în lanț sau promovați scheme piramidale;
 • să distribuiți viruși sau orice alte tehnologii care pot dăuna Site-ului sau intereselor sau proprietății utilizatorilor site-ului;
 • să impună sau să contribuie la impunerea unei sarcini nerezonabile asupra infrastructurii noastre sau să interfereze cu funcționarea corectă a site-ului;
 • copia, modifica sau distribui conținutul oricărei alte persoane fără consimțământul lor;
 • utilizați orice păianjen robot, răzuitor sau alte mijloace automate pentru a accesa Site-ul și pentru a colecta conținut în orice scop fără permisiunea scrisă scrisă a acestuia;
 • recolta sau colecta în alt mod informații despre alte persoane, inclusiv adrese de e-mail, fără consimțământul lor;
 • copiați, modificați sau distribuiți drepturi sau conținut de pe site, servicii, aplicații sau instrumente sau drepturile de autor ale site-ului și mărcile comerciale;
 • recolta sau colecta în alt mod informații despre utilizatori, inclusiv adrese de e-mail, fără consimțământul lor;
 • ocolirea măsurilor utilizate pentru a împiedica sau a restricționa accesul la site-ul Web;
 • vinde orice obiecte contrafăcute sau încalcă în alt mod drepturile de autor, mărcile comerciale sau alte drepturi ale unor terțe părți.

Sunteți singurul răspunzător pentru toate informațiile pe care le trimiteți la Site și pentru orice consecințe care ar putea rezulta din postarea dvs. Ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a șterge conținutul pe care îl considerăm neadecvat sau de a încălca termenii de mai sus. De asemenea, ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a restricționa temporar sau permanent utilizarea unui utilizator de către Site, sau de a refuza înregistrarea unui utilizator. În cazul în care considerăm că încalcăți Termenii și condițiile în orice mod și / sau că ne comportăm în mod suspect pe site-uri, servicii, aplicații sau instrumente, putem, la discreția noastră, să informăm alți utilizatori ai site-ului care au fost în contact cu dvs. că ei sunt atenți.

 

ABUSING SITE-ULUI

Lucrăm să păstrăm site-ul, serviciile, aplicațiile și instrumentele site-ului în siguranță și să funcționăm corect. Vă rugăm să raportați la noi problemele, conținutul ofensiv și nerespectarea politicilor, utilizând sistemul de raportare.

Fără a limita alte căi de atac, este posibil să emităm avertismente, să limităm sau să terminăm serviciul nostru, să eliminăm conținutul găzduit și să facem demersuri tehnice și legale pentru a păstra utilizatorii de pe site, dacă credem că generează probleme, încălcând drepturile unor terțe părți sau acționând inconsecvent scrisoarea sau spiritul politicilor noastre (inclusiv, fără a se limita la eludarea suspendărilor temporare sau permanente sau hărțuirea angajaților site-ului sau a altor utilizatori). Cu toate acestea, dacă decidem să luăm oricare dintre acești pași, eliminăm conținutul găzduit sau păstrăm un utilizator în afara site-ului sau nu, nu avem nicio obligație de a monitoriza informațiile transmise sau stocate pe site-urile, serviciile, aplicațiile și instrumentele noastre și nu să accepte orice răspundere pentru conținut neautorizat sau ilegal de pe site sau de utilizare a site-ului de către utilizatori.

 

PIAȚA PIEȚEI

Unele dintre caracteristicile Site-ului pot afișa anunțul altor site-uri, servicii, aplicații și instrumente sau alte site-uri. Prin utilizarea Site-ului, sunteți de acord că anunțurile dvs. pot fi afișate pe site-ul Web, servicii, aplicații și instrumente.

 

CONŢINUT

Site-ul web conține conținut de la noi, de la dvs. și de la alți utilizatori. Site-ul este protejat de legile privind drepturile de autor și de tratatele internaționale. Conținutul afișat pe sau prin intermediul site-ului Web este protejat ca o activitate colectivă și / sau compilație, în conformitate cu legile privind drepturile de autor și cu convențiile internaționale. Sunteți de acord să nu copiați, distribuiți sau modificați conținut de pe Site fără consimțământul nostru expres scris. Nu aveți dreptul să dezasamblați sau să decompilați, să inversați inginerul sau să încercați în alt fel să descoperiți orice cod sursă conținut în Site. Fără a limita cele de mai sus, sunteți de acord să nu reproduceți, să copiați, să vindeți, să revindeți sau să exploatați în vreun scop vreun aspect al site-ului (altul decât conținutul propriu). Când ne oferiți conținut, ne-ați acordat și ne-ați desemnat că aveți dreptul să ne acordați dreptul de a exercita orice drept de autor asupra unui drept de autor, neexclusiv, la nivel mondial, perpetuu, irevocabil, fără drepturi de autor, sub-licențiat (prin mai multe niveluri), publicitate, mărci comerciale, design, baze de date și drepturi de proprietate intelectuală la acel conținut, în orice mediu cunoscut acum sau care va fi descoperit în viitor și pe toate celelalte site-uri, servicii, aplicații și instrumente care fac parte din comunitatea eBay la nivel mondial ca eBay sau site-urile noastre de anunțuri din alte țări. În plus, renunțați la toate drepturile morale pe care le aveți în conținut în cea mai mare măsură permisă de lege.

Site-ul web poate uneori să utilizeze furnizorii de date terță parte pentru a completa informațiile pe care le-ați furnizat într-un anunț. Aceasta ar putea include descrieri, specificații ale produselor și alte tipuri de conținut. Puteți utiliza astfel de informații numai în legătură cu anunțul dvs. pe site-ul web în timpul în care anunțul dvs. se află pe site-ul Web al site-ului. Informațiile furnizate pot fi supuse drepturilor de autor, mărcii comerciale și / sau altor protecții. Sunteți de acord să nu eliminați nici o astfel de informație protejată și / sau să creați lucrări derivate bazate pe conținut (altfel decât prin includerea acestora în anunțurile dvs.). Această permisiune poate fi modificată sau revocată în orice moment la discreția exclusivă a site-ului.

Este posibil să nu aveți ocazia să examinați toate datele suplimentare înainte de a posta un anunț. Site-ul nu este responsabil pentru acuratețea oricărei terțe părți furnizate de date suplimentare. Continuați să fiți responsabil pentru a vă asigura că anunțurile dvs. sunt exacte, nu includeți informații înșelătoare și că respectați pe deplin acești Termeni și condițiile și toate politicile site-ului. Dacă observați inexactități în aceste date după ce anunțul dvs. apare pe site, contactați-ne.